2010. január 17., vasárnap

Extra szűz egészség

Visszatérésünk óta csak az utóbbi napokban láttunk vmit az égből. Mondjuk most éppen csodásan tiszta. A havas Bondonet süti a Nap. Csak sajnos a helyemről pont nem látszik a csúcs, mert Povo gyönyörű és hatalmas fenyőfája telibe takarja. Egyébként ezt a fát mindig feldíszítik karácsonykor és akkor azért elég szép. És óriási. Mostanában jobban örülnék, ha kisebb lenne.
Nade a poszt címe azt szeretné sugallni, hogy a múlt héten bevásároltunk oliva olajból. Salátásat és főzőset is. Laci elérte célját :) Oké, későn reagáltam és lehet ciki, hogy csak most kezdünk rászokni, de jobb később, mint soha. Legalább tanuljunk vmi jót is az olaszoknál. Itt mindenki annyira fitt és ők olyan egészségeseket esznek (bár az egészséges és a jó ételek nem sokszor fednek át). Neves márkás extra szűz oliva díszeleg a polcon és jó magyarhoz híven bundáskenyér-sütésnél avattam fel :D És ha hiszitek, ha nem, sokkal finomabb. Olyan könnyed és lágy, nem tocsog. Hihetetlen. Aztán másnap virslit is sütöttem benne, aztán harmadnap rakott krumplit csináltam. Jó, jó, azért maradok az egészségtelen magyar ételek mesgyéjén, csak kicsit olivás köntösbe bújtatva ;) És mindenkinek tudom ajánlani. Nekünk bejött. Éljen az egészség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése